PRVO GRLO SBB-a OČITO ZADOVOLJNO: "Drago mi je što sam bila glasna kada sam ukazala na problem sa održavanjem SFF-a"

"Bitno je raditi u interesu građana."

  • Mini market

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 0

Nakon odluke da će 26. Sarajevo Film Festival u potpunosti biti održan online, na društvenim mrežama oglasila se Sanela Prašović-Gadžo, generalna tajnica i zastupnica SBB-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, pa je javila "Dnevnom avazu" da joj prenese status.

"Sad vidite koliko je bitno biti glasan u politici. Bitno je boriti se za dobro građana. Bitno je raditi u interesu građana. U ovim teškim trenucima za sve nas, kada svakodnevno, nažalost, brojimo oboljele i mrtve od bolesti Covid-19, važno je zaustaviti svaku mogućnost širenja bolesti. Danas mi je drago što sam bila glasna i jasna kada sam ukazala na problem s održavanjem SFF-a i okupljanjem nekoliko stotina građana na projekcijama u otvorenom kinu, ali i na drugim planiranim projekcijama.

Hvala svima koji ste stali uz mene. Hvala i donosiocima ove odluke. Sada je najvažnije štititi zdravlje građana. SFF, zajedno smo online."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...