MLADOŽENJA PRIJE SVADBE PRESUDIO SEBI U TUŠ-KABINI: "Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…"

On je kobne večeri poslao svoju vjerenicu do automobila koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana prije zakazanog svadbenog veselja.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

Goran S. (39), mladoženja iz sela Negosavlja u Medveđi (Srbija), koji se preksinoć, kako pokazuju prve nezvanične informacije, ubio u jednom hotelu Leskovcu, ostavljao je prethodno potresne poruke na svom Facebook profilu.

Mještani Negoslavlja s nevjericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo, prenosi „Kurir“.

– U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vrijedan i pošten momak, uspješan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa djevojkom se lijepo slagao i bili su skladan par – pričaju u Goranovom selu i dodaju:

– Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd.

alt

Na Facebook profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava.

Citati koje je kačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan:

– Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog svijeta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…

U sljedećoj poruci piše:

– Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…

Zatim je napisao i repliku iz filma “Terminator”:

-Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…

On je kobne večeri poslao svoju vjerenicu do automobila, koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana prije zakazanog svadbenog veselja.

Radnik hotela ispričao je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao u sobu sa djevojkom.

– Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo svo osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt.

Kasnije su tijelo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog cjelokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste – kaže izvor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...