GRAĐANSKI SAVEZ ODERAO LIDERA NiP: Konaković je borac protiv nepotizma, kao što su četnici protiv fašizma!

Za njih je Konaković prestao da bude oličenje korupcije i nepotizma onog trenutka kada je glasno kazao da je lopov, stoji u saopćenju

  • Mini market

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

    Građanski savez (GS) smatra da je netransparentna raspodjela budžetskih sredstava od strane bivšeg predsjednika Skupštine Kantona Sarajevo Elmedina Konakovića u iznosu 187.000 maraka, najbolji pokazatelj Konakovićeve nepotističke političke prošlosti.

    - Od Nikšićevog i Kojovićevog poglavnika u budućnosti se može samo očekivati da podiže iznos netransparentnog i nepotističkog dijeljena budžetskih sredstava, ukoliko se uz pomoć SDP-a i Naše stranke dokopaju budžeta sarajevskih općina. 

    Svim građanima Sarajeva, uključujući i članove NiP-a, savršeno je jasno da je Elmedin Konaković borac protiv nepotizma i korupcije kao što su četnici borci protiv fašizma.

    Kako stvari stoje, to nije jasno tek pojedinim lijevim “intelektualcima” koji su svoje medijske karijere izgradili na uopćenoj priči o krimimalu i korupciji. Za njih je Konaković prestao da bude oličenje korupcije i nepotizma onog trenutka kada je glasno kazao da je lopov, ali ne jedini i ne najveći, a on je to i bio i ostao - saopćeno je iz GS-a.

    Komentari - Ukupno 0

    NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

    1. Lista komentara
    2. Dodaj komentar

    trenutak ...