POZNATI SARAJEVSKI LJEKAR IZBLAMIRAO SDA: "Majstori, to ste trebali riješiti na Glavnom odboru, a ne..."

"...obraćati se javnosti."

  • Mini market

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 6

Sarajevski ljekar Dragan Stevanović jučer je na Facebooku objavio status u kojem je oštro napao Stranku demokratske akcije. 

Proteklih mjeseci bio je čest gost u ovdašnjim TV programima pa ga, kako bi to kazali novinarski sladokusci, i nije potrebno posebno predstavljati.

A napisao je ovo:

"Sarajevo je najveći klaster u Evropi, saopštava SDA, koja je najodgovornija za takvo stanje? Traži da bolje rade primarni i sekundarni nivo zdravstvene zaštite, dok je, pazi sad, tercijarni nivo nespomenut.

U isto vrijeme:

- Većina ministara u Vladi - SDA.

- Predsjedavajući Skupštine - SDA

- Šef Štaba CZ, zamisli - SDA

- Šef Kriznog štaba zdravstva - SDA.

- Osam načelnika,od devet kantonalnih opština - SDA.

Direktorica UKCS-a opet - SDA, koja je uništila već spremljeni izolatorij na Građevini i od koje je pobjeglo, a i dalje bježi 160 ljekara. Šta mislite ko je smislio saopštenje?

MAJSTORI, TO STE TREBALI RIJEŠITI NA GLAVNOM ODBORU SDA, A NE OBRAĆATI SE JAVNOSTI."

(D. B.)  

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...