OD KORONAVIRUSA JUTROS U SARAJEVU PREMINUO: Poznati sportista...

Od posljedica koronavirusa rano jutros preminuo je nekadašnji rukometni sudija i delegat Samir Zubović.

  • Hronika

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

"Ovim putem vas obavještavamo da nas je jutros u 6.45 sati napustio naš kolega, prijatelj, drug, sportski radnik Samir Zubović", saopšteno je iz Udruženja rukometnih sudija Sarajevo.

Kako navode, usljed oboljenja od Covida-19, njegovo zdravstveno stanje jučer se pogoršalo i nije mogao pobijediti u borbi protiv ove opake bolesti.

"Neka nas ova tužna vijest još jednom upozori da ovo može pogoditi svakoga od nas", saopćeno je iz Udruženja rukometnih sudija Sarajevo nakon smrti Samira Zubovića. "Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole riječi koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja… Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvijek biti taj neko koji nedostaje", navode iz  Udruženja rukometnih sudija Sarajevo.

Vijesti o smrti Samira Zubovića rastužila je rukometaše, trenere i ljubitelje rukometnog sporta koji su imali priliku sarađivati s ovim čovjekom, koji je posljenjih godina radio kao delegat na utakmicama federalnog ranga.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...