TRESE SE BRITANSKI DVOR: Šokantna ispovijest maloljetne žrtve princa Andrewa…

Princ Andrew (60), crna ovca britanske kraljevske obitelji, svakim danom je sve nepoželjniji na dvoru.

  • Šareni svijet

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. U medijima se, naime, pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u New Yorku, o pedofilskom lancu pokojnog finansijera Jeffreyja Epsteina, prinčevog prijatelja.

- Povlačim liniju kod ekstremnih fetiša, posebno onih koji uključuju moj jezik i stopala u istoj rečenici.

Doživljavao je ekstazu dok se koncentrirao tokom seksualnih odnosa na moje nožne prste i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu - ispričala je žrtva Virginia Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satiričnog TV showa “Spitting Image”, a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala. Amerikanka Virginia Roberts, udana Giuffre, objasnila je kako ju je koristio tokom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Johanni Sjöberg.

Sjedila mu u krilu

- Bilo im je lako pružiti zabavu koju su htjeli. Sjela sam princu u krilo te je počeo dodirivati moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom - ispričala je Roberts, prenosi "Daily Mail".

- Nije dugo trajalo, koliko se sjećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osjećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje - dodala je.

Prema njezinim riječima, sve se odvijalo u “kući strave”. Ako su na dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati s obzirom na to da su princa Andrewa, vojvodu od Yorka, razriješili samo kraljevskih dužnosti, ali on i dalje nosi kraljevsku titulu i u nasljednom je nizu za tron, sada se čini da se drama tek zahuktava.

K tome, princu baš i ne ide naruku što je nedavno uhapšena Epsteinova madam Ghislaine Maxwell (58), koja je pristala na potpunu saradnju s FBI-jem i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorištavanje i seksualno zlostavljanje maloljetnica, zbog čega su moćnici poput princa u drami. Virginia Giuffre, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epsteinu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorištavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Navodi da je princa Andrewa upoznala 2001. godine u Londonu te kako je bila prisiljena na seks s njim u kući Ghislaine Maxwell Belgraviji. Princ Andrew i Maxwell, koja je u njujorškom zatvoru, gdje čeka suđenje zbog optužbi za podvođenje maloljetnika, seksualnu trgovinu djecom i klevetu, demantirali su te optužbe.

Princ Andrew, koji se posljednjih mjeseci rijetko pojavljuje u javnosti, otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti, a viđen je ove sedmice, vidno oronuo, oči je skrivao iza sunčanih naočala.

Koliki su razmjeri skandala, pokazuje i nedavno vjenčanje njegove kćeri, princeze Beatrice, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, ali ga nema ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

Stiže i knjiga

Šokantni sudski dokumenti zapravo citiraju Virginijin rukopis na 139 stranica za nadolazeće memoare koje planira nazvati “Klub plejboja milijardera”, koji su sudu predani u sklopu tužbe za klevetu, koju je Virginia pokrenula protiv Maxwella 2015. godine. U knjizi Giuffre tvrdi da su se ona i princ zajedno kupali, a on je posebnu pažnju posvećivao njenim stopalima. Napisala je da je “obožavao njeno mlado tijelo, posebno njena stopala, milovao joj je nožne prste i lizao ih”. Epstein, tvrdi, uopće nije htio znati “mračne detalje”.

- Jeffrey nije želio znati mračne detalje moje intimne noći s princem. Jednostavno me pitao smatram li da sam dobro obavila posao i učinila njegovog prijatelja sretnim. Znala sam da su njih dvojica već ocijenili moj performans i raspravili o tome među sobom, stoga sam samo kimnula glavom. Iako sam se s Jeffreyjem nasmijala na prinčevu čudnu fiksaciju mojim nogama, i rekla bih da je Epsteinu zagolicao maštu svojim čudnim fetišom, stoga se dobro nasmijao na njegov račun - istaknula je Giuffre.

Izvor blizak princu rekao je za "The Sun" da dokumente treba čitati s oprezom, jer su princa “lažno optuživali dugi niz godina”. Bliski ljudi princu dodaju i kako znaju da će “u predstojećim sedmicama biti oslobođen i osvećen” te kako su tvrdnje iz sudskih spisa “potpuno netačne”.

Klimavi alibi

Šokantne tvrdnje Amerikanke Giuffre ističu da ju je k princu dovela Ghislaine Maxwell.

- Ghislaine me odvela do dekadentnog kauča na kojem je sjedio i okretala me kako bi me princ mogao dobro pogledati prije nego što mu sjednem u krilo. Sve što sam trebala učiniti bilo je pretvarati se da me zabavljaju njihove geste, a kad je Andrew moje grudi uhvatio lutkom napravljenom na njegovu sliku i priliku, samo sam se odmaknula sa smiješkom - opisala je Giuffre.

Te skandalozne teze šokirale su javnost nedugo nakon što je, prema medijskim napisima, prinčev alibi za noć kada je, navodno, silovao Giuffre - da je bio s kćeri Beatrice u Pizza Expressu u Surreyju - postao vrlo klimav.

Pojavili su se novi svjedoci koji tvrde da je princ bio u jednom londonskom noćnom klubu s Virginijom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...