NAKON 33 GODINE: Stiže nastavak kultnog filma "Prljavi ples", fanovi Oscarom nagrađenog ostvarenja ovo su dugo čekali…

Jennifer Grey, partnerica Patricka Swayzeja u romantičnoj drami "Prljavi ples", pojavit će se u nastavku kultnog klasika iz 1987. godine, objavio je danas filmski studio "Lions Gate Entertainment Corp".

  • Kultura

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

- Grey će biti i izvršna producentica filma koji će režirati Jonathan Levine. Bit će to romantični nostalgični film kakav su fanovi čekali - rekao je Jon Feltheimer, izvršni direktor "Lions Gate Entertainment Corpa".

Kompanija nije objavila pojedinosti, uključujući to kada će biti premijera.

Grey u originalu glumi Frances Baby Houseman, tinejdžerku opčinjenu instruktorom plesa na odmoru u ljetovalištu u državi New York šezdesetih godina prošlog stoljeća, prenosi "The Guardian".

Swayze je 2009. umro u 57. godini od raka.

"Prljavi ples" bio je hit na kinoblagajnama i nagrađen je Oscarom za najbolju originalnu pjesmu "I've Had The Time of My Life".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...