POLICIJA PREKINULA ŽURKU U DODIKOVIM LAKTAŠIMA: Uhapšeno devet osoba, pronađena i droga (VIDEO)

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka sinoć su napravili raciju u vili na području Laktaša i uhapsili devet osoba, saznaje Srpskainfo.

  • Hronika

  • 08. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Devet lica uhapšeno je u raciji u objektu za iznajmljivanje - vili u Laktašima i oduzeta je određena količina kokaina, marihuane i spida. 

- U toku je kriminalistička obrada uhapšenih lica, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka -  saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšena lica se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom droge.

Foto: nezavisne

Raciju su prošle noći izvršili pripadnici Policijske uprave Banja luka u saradnji sa Јedinicom Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izvršili raciju u objektu za iznajmljivanje – vili, na području Laktaša.

Tom prilikom legitimisano je ukupno 50 lica, a pronađena je i oduzeta određena količina kokaina, marihuane i spida.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšen je u organizator žurke Aleksandar V. , a na žurci su zatečene poznate osobe.

Među uhapšenim je veliki broj državljana Srbije, kao i jedan Čeh.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...