„NAŠE STALNO POSRNUĆE U PONOR MORALNE KATASTROFE“: Drago Pilsel pročitao Milanovića, zbog odlikovanja Zlatanu Miji Jeliću izjednačio ga je sa...

Hrvatski novinar i publicist Drago Pilsel aktivan je na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 1

Pilsel je, nakon što je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odlikovao jedinice HVO-a, žestoko kritizirao taj potez zbog toga što je odlikovanje uručio Zlatanu Miji Jeliću, bjeguncu od pravde i optuženiku za ratne zločine nad bošnjačkim stanovništvom.

Nakon nekoliko dana, Pilsel se ponovno oglasio na društvenim mrežama s kritikama na račun predsjednika Hrvatske, piše „Slobodna Bosna“.

- Između skandiranja ''U Kevinu jamu s njima'', u Omišu, za Karamarkov razdragani osmijeh i ovog ''predsjednika s karakterom'' kojem se fućka za žrtve ratnih zločina HVO-a, ja ne vidim suštinske razlike. To je naše stalno ''posrnuće u ponor moralne katastrofe'' - poručio je Pilsel.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...