„JAJARE U JAJINCIMA…“: Srbija se smije Vučiću i Brnabićki, pogledajte urnebesne montaže i komentare na račun predsjednika i premijerke Srbije…

Nedugo nakon objavljivanja zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, veliki broj komentara nanizao se na fotografije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u voćnjaku predsjednikovog oca u Jajincima.

  • Regija

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

I dok se neki pitaju zbog čega Vučić na plus 33 stepena nosi šorc i duboke patike, drugi su se potrudili da montažama dočaraju kako su doživjeli popodnevno druženje prvog čovjeka države i predsjednice Vlade.

Poznati komičar Srđan Dinčić postavio je fotografiju Ane Brnabić s jabukama u rukama, uz interesantnu montažu o čemu je u tom trenutku razmišljala.

Jedan tviteraš se zapitao zbog čega Vučić na izuzetno visokoj temperaturi nosi duboke patike.

A jedan drugi korisnik ove društvene mreže otišao je malo dalje pa je, uz predsjednika i premijerku Srbije, u kadar ubacio i poznatog svjetskog glumca Rowana Atkinsona, odosno svečenika iz filma “Četiri vjenčanja i sahrana”.

   

Pored glumaca, u kadru s Vučićem i Anom Brnabić našle su se i neke historijske ličnosti. Tako je jedan korisnik Twittera u njihovo društvo “ubacio” i Goebellsa.

S druge strane, komičar Nikola Silić je u dvije najvažnije ličnosti srbijanske političke scene vidio junake iz "Harry Pottera".

Među brojnim montažama nisu izostale ni one muzičke konotacije pa su se tako predsjednik i premijerka našli u spotu Dragane Mirković.

Pogledajte na kakve su još načine tviteraši vidjeli druženje predsjednika i premijerke Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...