ČUVENI LOVAC NA TALENTE HITNO PREVEZEN U BOLNICU: Operacija trajala pet sati, ugradili su mu šipku u...

Isprobavajući električni bicikl, Simon Cowell pao je s njega i opasno povrijedio kičmu.

  • Show

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Član žirija popularnih showova "Britain's Got Talent", "Americal Idol" i "The X Factor" Simon Cowell podvrgnuo se teškoj operaciji nakon što je povrijedio leđa isprobavajući električni bicikl u svom domu u Malibuu.

Operacija je trajala pet sati, a televizijskom mogulu ljekari su morali staviti metalnu šipku u kičmu.

"Dočekao se na leđa kad je pao s bicikla. Jako se povrijedio, ali je operacija prošla dobro i ljekari su mu rekli da je pravi srećković", rekao je Simonov glasnogovornik.

BRIDGETOWN, BARBADOS - English television personality, businessman and record executive Simon Cowell and partner Lauren Silverman pictured at the beach in Barbados.BACKGRID UK 28 DECEMBER 2019, Image: 490198992, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / ProfimediaFoto: Profimedia

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...