STIGLA ŽESTOKA KONKURENCIJA: Poznati evropski trgovački lanac otvara stotinu objekata u Hrvatskoj…

Italijanski trgovački lanac "Eurospin" za nekoliko dana otvara svoj prvi supermarket u Hrvatskoj.

  • Ekonomija

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Prva prodavnica ovog lanca supermarketa bit će otvorena u četvrtak u Zadru, a to je prva od najavljenih 100 radnji u Hrvatskoj.

O dolasku tog lanca u Hrvatsku, govori se još od kraja 2018. godine, kada je objavio oglase za radnike i poslovni prostor, prenosi portal Index.

– S radošću i ponosom najavljujemo otvorenje prve "Eurospin" trgovine u Hrvatskoj! Vidimo se 13. 8. u gradu s najljepšim zalaskom sunca na svijetu: Zadar, stižemo! – najavili su iz "Eurospina".

Ovaj lanac nudi vlastite robne marke.

Riječ je o lancu diskontnih trgovina specijalizovanom za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupovinu.

"Eurospin" je osnovan 1993. godine. Najviše prodavnica ima u Italiji, a 2004. godine otvorena je prva u Sloveniji, gdje danas postoji više od 50 "Eurospinovih" radnji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...