VOZAČ AUTOMOBILA I DALJE U BIJEGU: Ljekari se bore za život djevojke kojoj je OTKINUTA NOGA

Djevojka (21) koja je prekjučer teško povrijeđena kada je na nju naletio automobil na Košutnjaku, životno je ugrožena, potvrdili su iz Urgentnog centra.

  • Hronika

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

- Ona se nalazi na jedinici intenzivne njege u teškom stanju i životno je ugrožena – rekli su iz Urgentnog centra.

Vozač koji je automobilom povrijedio djevojku, još nije uhapšen, a intenzivna potraga za njim i dalje traje.

U ulici Kneza Višeslava u subotu se u kasnim večernjim satima dogodila saobraćajna nesreća kada je automobil na obilježenom pješačkom prijelazu udario djevojku i pri tome joj otkinuo nogu. On je nakon incidenta pobjegao sa mjesta događaja, piše "Blic".

– Sve se dogodilo oko ponoći, a vozač je nakon udesa pobjegao. Odmah su obaviještene policija i Hitna pomoć, koje su brzo došle na lice mjesta, a ulica je bila zatvorena nekoliko sati, koliko je trajao uviđaj. Na cesti gdje se sve dogodilo, ostala je velika količina krvi – rekao je dobro obaviješteni izvor, prenosi Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...