BAŠ SE LIJEPO PONAŠALA: Romana Panić puštena iz zatvora i deportovana

Osuđena je na tri mjeseca zbog pljačke koju je počinila u Australiji.

  • Estrada

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Pjevačica Romana Panić puštena je 1. augusta iz zatvora u Brisbaneu, gde je bila od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, a danas je, kako pišu srbijanski mediji, deportovana iz tog australskog grada.

Romana Panić osuđena je na tri mjeseca zbog pljačke koju je počinila u Australiji, a imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. augusta, piše beogradski "Kurir". Poslije izlaska iz zatvora, smještena je u centar za migrante, a njen momak Filip Mrkajić, s kojim je uhvaćena u pljački, u Brisbaneu je još iza rešetaka.

Prema australskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate sav opljačkani novac - 22.500 dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad, prenose agencije. Kako ako je deportovana? Možda jedino u Sydneyu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...