ROMANA PANIĆ DEPORTOVANA IZ AUSTRALIJE U SRBIJU: I bankomati su plakali za njom

U Beogradu je odmah ispričala kako se sada osjeća.

  • Estrada

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Romana Panić deportovana je iz Australije i stigla je u Srbiju. Ona je na svom Instagram storiju objavila i selfi iz jednog kafića u Beogradu, na kojem se može vidjeti da je nasmijana i sretna, prenosi "Mondo".

Pjevačica je otkrila kako se osjeća po povratku, a onda je kratko prokomentarisala sve što se dešavalo u proteklom periodu.

"Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i s naočarama i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje", rekla je Romana i dodala: "Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna.

Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da se odmorim. Nisam još uspela da sve pročitam."

Romana je zbog pljačkanja bankomata u Brisbaneu dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri mjeseca. Zbog dobrog ponašanja, puštena je 1. augusta, nakon isteka dvije trećine kazne. S njoj je uhapšen i njen partner Filip Mrkaljić, koji je osuđen na godinu i po, s obavezom da na robiji provede šest mjeseci.

Lijepo li je njoj bez pameti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...