CIK RADI NA INSTRUKCIJI: Kako će izgledati predizborni skupovi u doba korone…

Članovi Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine (CIKBiH) intenzivno rade na instrukciji o održavanju predizborne kampanje u uvjetima epidemije COVID-19.

  • Vijesti

  • 12. Avg. 2020  

  • 0

Ova instrukcija bit će u skladu sa svim naredbema, mjerama i preporukama koje su do sada izdali krizni štabovi i u skladu s njom političke stranke morat će organizirati i održavati predizborne skupove.

CIKBiH je ranije donio instrukciju o postupanju organa za provođenje izbora na izborni dan u uvjetima epidemije COVID-19, piše Faktor.

Ovom instrukcijom se regulira način postupanja biračkih odbora u vezi sa uređenjem biračkog mjesta, kontrole reda na biračkom mjestu, kao i dodatne dužnosti predsjednika i članova biračkih odbora i njihovih zamjenika, te izbornih komisija osnovnih izbornih jedinica i Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine na izborni dan u uvjetima epidemije COVID-19.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...