SENZACIJA U SELU: Svi dolaze vidjeti tele s dvije glave!

Tele je na svijet došlo u nedjelju navečer, a osim što ima policefaliju, mještani sela u kojem je rođeno, kažu kako je životinja dobrog zdravlja.

  • Šareni svijet

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

Stanovnici sela Pondok Wuluh u Indoneziji okupili su se kako bi vidjeli tele s dvije glave, koje je takvo rođeno zbog rijetkog sindroma zvanog policefalija. Mještani vjeruju kako će im ova životinja donijeti dobru sreću pa su je mnogi otišli posjetiti.

Tele se čini kao da je dobrog zdravlja i već polako uspijeva stati na noge, a mještani sela mu daju vitamine kako bi mu zaštitili zdravlje. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...