PALE ZAVIJENE U CRNO, SUTRA DAN ŽALOSTI: Bračni par HRŠUM koji je poginuo u stravičnom sudaru, a koji je skrivio Amir...

Na Palama sutra dan žalosti zbog smrti bračnog para Hršum. Amir Kujović (36) osumnjičen je da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj su sinoć kod Pala živote izgubili bračni par Hršum.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

Dario Hršum (50) i njegova supruga Danijela (42) bit će sahranjeni u četvrtak, 13. augusta, u 12 sati na Gradskom groblju Bare u Palama, objavila je porodica.

Podsjetimo, bračni par Dario i Danijela Hršum poginuli su u utorak oko 18.25 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dionici magistralnog puta Ljubogošta-Pale, u naselju Kalovita brda.

Poginuli Hršum je načelnik kadrova u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Njegova supruga Danijela Hršum bila je sekretarka Skijaškog saveza RS. Od nje se putem društvenih mreža oporaštaju rodbina i brojni prijatelji.

“Poslednji pozdrav mojoj prijateljici i velikom prijatelju našeg kluba. Danijela Hršum sekretar Smučarsog saveza RS. Mirno spavaj”, tvoj Ski klub RIS.

Amir Kujović (36) osumnjičen je da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj su sinoć kod Pala živote izgubili bračni par Hršum.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...