BBC NAJAVIO SVJETSKU SENZACIJU: Juventus se hitno želi riješiti Ronalda, ponudili su ga najvećem rivalu Real Madrida…

Guillem Balague, jedan od najvećih stručnjaka za špansku La Ligu i transfere, jučer je u programu BBC-ja objavio senzacionalnu vijest.

  • Sport

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Juventus se hitno želi riješiti Cristiana Ronalda zbog njegove ogromne plaće i ponudio ga je nizu klubova, među kojima je i Barcelona.

Ronaldo godišnje zarađuje 57 miliona eura, a kako je sada već u 35. godini života, Juventus ga je spreman pustiti kako bi oslobodio budžet za plaće. 

Barcelona nije u mnogo boljoj situaciji kad su plaće u pitanju, ali za vjerovati je kako su Katalonci barem razmislili kako bi to izgledalo da u istoj ekipi spoje Lionela Messija i Cristiana Ronalda, dva najbolja nogometaša 21. stoljeća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...