PIKNIK ISPRED OTVORENIH VRATA: U bašči zasjeli Obren Petrović i Adil Osmanović, i "dogovorili"...

"Svjedoci smo da u zadnjih nekoliko mjeseci, može se reći i godina, Milorad Dodik sve svoje političke protivnike koji imaju saradnju, ili se to samo čini da imaju, sa predstavnicima druga dva konstitutivna naroda ili sa predstavnicima međunarodnih institucija i vlada (pretežno EU i USA) naziva izdajnicima..."

  • Politika

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 1

"Još nam je u sjećanju kako su se on, Milorad Dodik, te članovi njegove partije do prije godinu i nešto dana odnosili prema Obrenu Petroviću. Kao perjanica SDS-a i vođa njihovog bastiona Obren Petrović je bio izdajnik srpskih nacionalnih interesa.

Sjetimo se samo sage o Zajednici turskih opština!

Nakon što se 'Obrenova' grupa odvojila od SDS-a i nedugo zatim pristupila SNSD-u i retorika Milorada Dodika prema Obrenu Petroviću se promijenila. Sada po Dodiku 'cveta cveće u naše preduzeće', iako je situacija u Doboju ista kao i prije pristupanja Obrena Petrovića njegovoj partiji.

Nepotizam, nesposobnost, korupcija, mito, kriminal, nesposobnost, diletantizam, uhljebizam, poltronizam i još sijaset tih 'nizama' slika su Doboja u 21 vijeku. Moglo bi se kartica i kartica teksta o tome napisati, ali iskreno nemamo kome, sve su kupili, tj. barem većinu.

Razlog ovog današnjeg našeg pitanja Miloradu Dodiku je slika i tekst koje smo vidjeli na društvenim mrežama, a u kojem piše, citiramo: 'Dogovoreni budući projekti sa našim poslanicima u Parlamentu BiH, g. Petrović Obrenom i Osmanović Adilom, te koordinatorom za povratak g. Osmanbegović Fehratom.'

Nećemo sada pitati Milorada Dodika da li je on član SDA ili da li je Adil Osmanović član SNSD-a, već ćemo samo postaviti pitanje: Šta je Obren Petrović, izdajnik ili patriota?"

Ilustracija: Dobojski.info

(Dobojski.info)           

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...