NIJE ZA MLAĐE OD 18: Paparazzi snimili bivšu družicu Marija Balotellija u zagrljaju novog izabranika, Instagram "gori"...

Raffaella Fico (32) pokazala je svoje tijelo u malom bikiniju tokom odmora u Mykonosu.

  • Sex i grad

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

Majka sedmoogodišnje Balotellijeve kćerke Pije poznata je po modelingu, a osim toga, i pjeva i glumi te se jednom pojavila i u italijanskoj verziji "Big Brothera".

Ona i Mario postali su roditelji 2012. godine, ali je Mario dvije godine tvrdio da nije otac. Na kraju, u februaru 2014. godine, DNK testovi su pokazali da je italijanski napadač u krivu i da je zaista otac male Pije.

Nakon svih kontroverzi i nesuđenog života s Balotellijem, Raffaella sada uživa u ljubavi s Giuliom Fratinijem, s kojim se nalazi na odmoru na popularnom grčkom otoku.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...