VULIN TVRDI DA JE PRISUSTVO SRPSKIH VOJNIKA U MINSKU FOTOMONTAŽA: Prosudite sami...(FOTO)

Vjačorka je podijelio i fotografije koje je trebalo da posluže kao foto dokaz za njegove tvrdnje.

  • Regija

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 0

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin demantovao je večeras da su srpski vojnici bili prisutni na protestima u Brestu i Minsku, rekavši da su fotografije koje su se pojavile u prilog tim tvrdnjama fotomontaža i ocijenio da je to nastavak specijalnog rata koji se vodi protiv Srbije, Vojske Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića.

Pojedini portali prenijeli su tvit  bjeloruskog analitičara Franka Vjačorka da su srpski vojnici bili u Brestu i Minsku kako bi pomogli vlastima u Bjelorusiji da uguše proteste. Vjačorka je podijelio i fotografije koje je trebalo da posluže kao foto dokaz za njegove tvrdnje.

"Ovo je nastavak specijalnog rata protiv Vojske Srbije i predsednika i vrhovnog komandanta Aleknsadra Vučića. Naravno da se država Srbija ne meša ni na koji način u unutrašnje poslove bio koje zemlje, a ponajmanje Belorusije", rekao je Vulin na RTS.

On je dodao da sve ono čime direktno komadnuje Vučić se najviše i najnemilosrdnije napada.

alt   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...