BRAZZO OPET ODUŠEVIO BAVARCE: Salihamidžić u Bayern doveo novo pojačanje, svi pričaju o dužini ugovora…

Radi se o ofanzivnom beku koji može da igra i na poziciji lijevog krilnog, ali i centralnog veznog, zbog čega je Bayern i želio da ga kupi.

  • Sport

  • 18. Avg. 2020  18. Avg. 2020

  • 0

Mladi Aaron Hickey pojačat će odbranu Bayerna.

Hickey je igrao za Hearts u Škotskoj, a željeli su ga mnogi velikani. Ipak, mladi lijevi bek odabrao je Bayern iako je svjestan žestoke konkurencije u njemačkoj momčadi.

Radi se o ofanzivnom beku koji može da igra i na poziciji lijevog krilnog, ali i centralnog veznog, zbog čega je Bayern i želio da ga kupi.

Ima samo 18 godina i, nakon dobre sezone u Škotskoj, dobija priliku da zaigra na velikoj sceni.

Prema pisanju inostranih medija, Hickey je potpisao petogodišnji ugovor s ekipom koja je nedavno razbila Barcelonu sa 8:2.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...