SVI SAMO U NJU GLEDAJU: Dok Ronaldo ponosno pokazuje isklesani torzo, zgodna Georgina imala je drugih obaveza... (FOTO)

Nogometaš Cristiano Ronaldo (35) i njegova zaručnica Georgina Rodriguez (26) trenutno uživaju na luksuznoj jahti u Saint Tropezu u Francuskoj.

  • Show

  • 19. Avg. 2020  19. Avg. 2020

  • 0

Ovog puta, manekenka nije pozirala oskudno odjevena sa skupocjenom torbom u ruci, već je uhvaćena na palubi dok prostire veš. Njen partner za to vrijeme uživa pokazujući savršeno isklesani torzo. 

Brojni pratioci ostali su šokirani kada su vidjeli da Georgina obavlja kućne poslove, a neki su komentirali kako su, zahvaljujući ovim fotografijama, promijenili mišljenje o dotičnoj. 

- Mislila sam da ovakvim zvijezdama kućne poslove obavljaju spremačice. Djevojko, svaka čast - samo su neki od komentara na Twitteru. 

alt Foto: Instagram

Par je u vezi tri i pol godine, a nerijetko se počaste skupocjenim stvarima i putovanjima. Georgina često o tome obavještava svoje pratioce na Instagramu. Objavljuje fotografije na kojima pozira uz plažu, bazen, na brodu, pored aviona... 

*PREMIUM EXCLUSIVE* Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez soak up the sun on a superyacht in St TropezIzvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...