DRUŠTVENE MREŽE "GORE": Zlatan Ibrahimović se pojavio na Dilettinim vratima... (VIDEO)

Atraktivna voditeljica i čuveni fudbaler nedavno su učestvovali u zajedničkom snimanju reklame. Nakon toga su izašli i na zajedničku večeru, a italijanski mediji tvrde da je tu bilo i nešto više.

  • Sex i grad

  • 19. Avg. 2020  19. Avg. 2020

  • 0

Magazin "Chi" pomno prati šta se dešava između njih, a ono što su objavili, djeluje gotovo nevjerovatno.

Diletta se u prethodnom periodu odmarala na Sardiniji, a zatim joj se na vratima pojavio Zlatan Ibrahimović. Navodno su skupa proveli određeni period, a pored Ibre i Dilette, tu je bio njen brat i nekolicina drugih prijatelja.

To je samo još jače pojačalo špekulacije da se nešto dešava između Zlatana i Dilette. Iako je u prethodnom periodu bio na odmoru sa suprugom Helenom Seger i djecom, švedski mediji pišu da je između njih sve veći raskol.

Da li je uzrok tog raskola Diletta, vjerovatno ćemo saznati u narednom periodu, ali sve miriše na tako nešto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...