MONSTRUM IZ FIAT-CHRYSLEROVE RADIONICE: Pogledajte kako moćni pick-up s više od 700 „konja“ ubrzava do „stotke“ za 4,5 sekundi…

Dok se u Evropi proizvođači automobila muče sa strogim emisijskim propisima EU, u Americi im je omogućeno gotovo sve.

  • Auto

  • 20. Avg. 2020  20. Avg. 2020

  • 0

Produkt tog liberalizma je monstruozni veliki pick-up RAM 1500 TRX, produkt Fiat Chryslera, kojem do 100 kilometara na sat treba samo 4,5 sekundi, a taj rezultat postiže zato što se ispod poklopca motora krije moćni V8 HEMI motor s kompresorom i 702 KS (brzina je ograničena na 161 km/h).

Pick-up je opremljen elektronskim pomagalima, odnosno konfiguriranjem pogona za sve moguće terene (blato, pijesak, snijeg…), a ima i nekoliko opcija za vožnju na asfaltu.

Da ne dužimo, pogledajte kako sve izgleda u praksi…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...