BH. ZMAJ PRED POTPISOM ZA KULTNI NJEMAČKI KLUB: Evo ko želi dovesti Vedada Ibiševića u 36. godini

Ovu vijest odmah su prenijeli brojni njemački mediji

  • Sport

  • 26. Avg. 2020  

  • 0

Njemački Bild objavio je ekskluzivnu informaciju da će bivši bh. reprezentativac Vedad Ibišević u narednoj sezoni igrati za Schalke 04, prenosi Klix.

Ovu vijest odmah su prenijeli brojni njemački mediji, većina njih pozivajući se na informacije Bilda, a slično saznanje ima i Sport1.de, portal koji piše da će Ibišević potpisati jednogodišnji ugovor sa Schalkeom.

Ibišević je prethodnih sezona igrao za berlinsku Herthu, gdje je ujedno bio i kapiten kluba, a kako su čelnici odlučili da mu ne produže ugovor, bio je prinuđen pronaći novi klub i čini se da je odluka pala na Schalke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...