ZGODNA ZERINA OPET U CENTRU PAŽNJE: Voditeljica objavila fotografije iz Banje Luke, fanovi u transu… (FOTO)

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine donijela je i nekoliko novosti koje su oduševile gledatelje pored TV ekrana.

  • Sex i grad

  • 01. Sep. 2020  

  • 1

Što se tiče prijenosa utakmica najjačeg ranga bh. fudbala, na TV ekranima pojavilo se novo lice, a riječ je o voditeljici Zerini Patković o kojoj su mnogi pričali nakon prvog pojavljivanja na Areni Sport.

Također, ova zgodna voditeljica dobila je i skoro dvije hiljade novih pratitelja na Instagramu.

Prošle sedmice Zerina je bila na zadatku u Banjoj Luci gdje je Borac igrao evropski meč protiv Sutjeske.

Zerina je svojim izgledom ponovo oduševila fanove, a jučer je otkrila i ko se pobrinuo za njen stajling. Također, poručila je da voli ekonomično, udobno i praktično...

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...