ALARMANTNO U HNK: Od korone preminuo muškarac iz Mostara, 8 osoba zaraženo u Neumu

Na bolničkom liječenju trenutno su 42 bolesnika, od kojih je jedan na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji.

  • Vijesti

  • 02. Sep. 2020  02. Sep. 2020

  • 0

U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u protekla 24 sata preminula je jedna osoba, muškarac rođen 1942. godine iz Mostara.

Na bolničkom liječenju trenutno su 42 bolesnika, od kojih je jedan na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a sedam na invazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.

U Hercegovačko-neretvanskom kantonu registrovani su i novi slučajevi koronavirusa. Nakon dobijenih rezultata na testirana 535 uzorka, potvrđeni su novozaraženi, i to: 24 iz Mostara, 11 iz Prozora-Rame, 8 iz Neuma i 2 iz Čitluka, piše "Oslobođenje".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...