STRAVIČAN ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SVIJET: Ubila petero svoje djece pa skočila pod voz, šesto preživjelo

Njemačka policija pronašla je tijela petero djece u zgradi u gradu Solingenu u zapadnom dijelu zemlje, izvijestila je policija. Kako piše njemački "Bild", šesto dijete pronađeno je živo.

  • Svijet

  • 03. Sep. 2020  03. Sep. 2020

  • 1

Tijela su pronađena u privatnom domu u stambenoj zgradi, rekao je direktor policije, prenosi portal Nova.rs.

Najtiražniji list "Bild" piše da su djeca imala između jedne i osam godina, a navodno je šesto dijete pronađeno živo. Tijela su pronađena u privatnom domu u stambenoj zgradi, rekao je direktor policije iz obližnjeg grada Wuppertal za njemačku agenciju DPA.

"Bild", pak, navodi da je policiju, navodno, alarmirala baka mrtve djece, koja je nazvala i kazala da je njena kćerka (27) ubila svoje petero djece i otišla u nepoznatom smjeru sa šestim djetetom. Majka je, prema pisanju "Bilda", skočila pod voz na glavnoj stanici u Düsseldorfu (udaljenoj 30 kilometara), a s teškim povredama je odmah prebačena u bolnicu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...