BURSAĆ IDE DO KRAJA: „U BiH su četnici samo za vrijeme zadnjeg rata porušili 614 džamija. I sad im treba povjeriti na čuvanje…“

Banjalučki novinar Dragan Bursać aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 04. Sep. 2020  04. Sep. 2020

  • 2

U svjetlu posljednjih događanja u Crnoj Gori, banjalučki novinar Dragan Bursać žestoko je kritizirao napade na Bošnjake u Pljevljima.

Tako je Bursać serijom tvitova upozoravao na spornu prošlost izbornih pobjednika u Crnoj Gori, podsjećajući da stvari nisu tako crno-bijele, kako se nastoje prikazati.

Posljednom objavom na Twitteru Bursać otvoreno upozorava:

„U BiH su četnici samo za vrijeme zadnjeg rata porušili 614 džamija. Dakle, gotovo svaku koju su mogli. I sad im treba povjeriti na čuvanje džamije u Crnoj Gori??!?!“, poručio je Bursać.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...