KUPIO DA IMA: Džanan Musa stigao na odmor u rodni kraj pa se pohvalio skupocjenim automobilom, isti takav vozi i Edin Džeko... (FOTO)

Džanan Musa je,odmah nakon što su Brooklyn Netsi ispali iz doigravanja, odlučio da doputuje u Bosnu i Hercegovinu.

  • Estrada

  • 04. Sep. 2020  04. Sep. 2020

  • 1

Prvo je posjetio Bihać i svoje roditelje, a društvo mu pravi i djevojka Adna.

Prethodnih dana, Musa je boravio u glavnom gradu Bosne i Hercegovine te je skrenuo pažnju javnosti zbog automobila koji koristi.

Naime, Musa trenutno vozi Audi Q8 na kojem se nalaze i njegovi incijali Dž. M. prema kojima možete prepoznati o čijem je automobilu riječ.

Cijena ovog automobila iznosi više od 100.000 eura i jasno je da Musa nije štedio. Zanimljivo je da u svojoj kolekciji isti automobil ima i kapiten naše fudbalske reprezentacije Edin Džeko.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...