SVE JE STALO: Prekinuto snimanje novog "Batmana", slavni glumac zaražen koronavirusom...

Filmski studio "Warner Bros" potvrdio je da je snimanje filma zaustavljeno, jer je na koronavirus pozitivan član filmske ekipe, ali bez navođenja njegovog imena.

  • Show

  • 04. Sep. 2020  04. Sep. 2020

  • 0

Britanski glumac Robert Pattinson (34) pozitivan je na koronavirus zbog čega je zaustavljeno snimanje filma "The Batman" u kojem glumi glavnu ulogu, izvijestili su u četvrtak mediji.

Filmski studio "Warner Bros" potvrdio je da je snimanje filma zaustavljeno, jer je na koronavirus pozitivan član filmske ekipe, ali bez navođenja njegovog imena. "Snimanje je privremeno zaustavljeno", navodi se u saopćenju filmskog studija, ali se ne navodi i na koliko dugo.

Časopisi "Variety", "Hollywood Reporter" i "Vanity Fair", pozivajući se na neimenovane izvore, pišu da je glavna zvijezda filma Pattinson ta osoba koja je pozitivna na koronavirus. Predstavnici "Warner Brosa" i Pattinsona nisu odgovarali na upite novinara.

Kako pišu američki mediji, snimanje "Batmana" zaustavljeno je početkom marta zbog pandemije koronavirusa, a sada je opet odgođeno nakon samo tri dana na setu zbog Pattinsona.

"Batman" je, prema prvim planovima, trebao biti u kinima u junu 2021. godine, ali je zbog epidemije koronavirusa početak prikazivanja odgođen za oktobar iduće godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...