ŽARI I PALI I U OSMOJ DECENIJI ŽIVOTA: Glumac Charles Dance nakon razvoda ljubi 30 godina mlađu!

Charlesa Dancea fotoreporteri su uhvatili kako se ljubi sa mlađahnom ljepoticom u pauzi od Filmskog festivala u Veneciji.

  • Sex i grad

  • 04. Sep. 2020  04. Sep. 2020

  • 1

Britanski glumac Charles Dance, u posljednje vrijeme najpoznatiji po ulozi u seriji "Igra prijestolja", promovirao je ove sedmice u Veneciji svoj novi film, ali je pronašao vremena i za sebe.

Sedamdesettrogodišnjeg glumca fotoreporteri su uhvatili u društvu mlađahne ljepotice, s kojom je izmjenjivao nježnosti i ljubio se s njom u moru. Ponosno je pokazao svoje mišiće u kupaćim gaćama, a sa svojom djevojkom je, očito, uživao čitavo poslijepodne.

Charles, koji je utjelovio Tywina Lannistera u "Igri prijestolja", bio je od 1970. do 2004. godine u braku s Joannom Haythorn, a bivši par ima dvoje odrasle djece. Nakon rastave, ljubio je glumicu Sophiju Myles, koja je u to vrijeme imala nešto više od 20 godina, ali ljubav nije dugo potrajala.

Povezivali su ga i sa manekenkom Shambhalom Marthe, a s glumicom Eleanos Boorman u vezi je bio četiri godine. Čak su se i zaručili te su 2012. godine dobili kćer Rose, ali su se rastali nekoliko mjeseci kasnije. Ime svoje nove djevojke još nije otkrio, ali su ga fotoreporteri s njom uhvatili u nekoliko navrata ovog ljeta.

alt

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...