SLAVNA PJEVAČICA ZAPREPASTILA SVIJET: Usporedila se s čuvenom nobelovkom: „Iste smo, ja imam…“

Mariah Carey se uključila u razgovor na Twitteru i u svom stilu se našalila na vlastiti račun. Ili, pak, nije?

  • Show

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 0

Sa pjevačicom i njezinim poimanjem stvarnosti zaista se nikad pouzdano ne zna.

Slavna pjevačica Mariah Carey (50) nerijetko iznenađuje javnost svojim osebujnim istupima na društvenim mrežama, a posljednji u nizu svakako je onaj u kojem se uspoređuje sa slavnom nobelovkom sličnog imena. 

„Razmišljam o trenutku kada sam rekla kako mi je daljnji rod Marie Curie, a jedan mi je tip odmah odlučio pojasniti da se to ime i prezime tačno izgovara Mariah Carey“, napisala je u popularnoj objavi jedna od korisnica na toj društvenoj mreži, a sve je došlo do pjevačice.

Carey se rado uključila u razgovor i napisala:

„Ona ima dvije Nobelove nagrade, a ja imam dva albuma dijamantne naklade. Mi smo, praktično, ista osoba", zaključila je Mariah i mnoge zaprepastila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...