CRNA GORA SE BUDI: Nećemo dozvoliti "demokratizaciju" države u koaliciji s ČETNIČKIM VOJVODAMA i klerofašistima

Organizatori su naveli da ih ne okuplja nikakva partija ni vjera ni nacija.

  • Regija

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 2

Građanski i patriotski skup za, kako kažu organizatori, odbranu nezavisne građanske Crne Gore, održat će se sutra na Trgu nezavisnosti u Podgorici. 

Grupa crnogorskih patriotskih organizacija pozvala je građane Crne Gore na skup navodeći da je ovih dana u Crnoj Gori najjeftinija riječ sloboda.

- Sloboda koja nas je vratila u devedesete, sloboda u izlivima nacionalne i vjerske mržnje, sloboda prijetnji onima što ne koračaju u pravovjernome stroju! Sloboda u kojoj su postali meta za odstrijel oni što vijore zastavu Crne Gore - navodi se u saopštenju, prenosi Mina.

Iz tih organizacija kazali su da ne mogu da žmire i šute pred buđenjem klerofašizma i prijetnjama "po opstanak jedine zemlje koju imamo".

Oni su naveli da ih ne okuplja nikakva partija ni vjera ni nacija, "već potreba da dignemo glas u odbranu naše jedine istinske svetinje - nezavisne, građanske, sekularne, multikulturne i antifašističke Crne Gore".

Iz tih organizacija kazali su da će grupa bivših suverenista "pod kontrolom otuđenih i ozlojeđenih tajkuna demokratizovati državu u koaliciji s četničkim vojvodama, promotorima klerofašizma i osvjedočenim mrziteljima Crne Gore".

Iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije najavljeno je da će pratiti postupanje policije i primjenu policijskih ovlaštenja na skupu, prenose Nezavisne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...