KONAČNO JE PRONAĐEN: Ovaj gospodin cijeli život vozio je samo jednu marku automobila, promijenio je čak 42 vozila, a danas u garaži ima… (FOTO)

Mnoge automobile je kupio u relativno lošem stanju, doveo ih u red, preprodao, pa tim novcima financirao sljedeći automobil.

  • Auto

  • 06. Sep. 2020  

  • 0

Mnoge je automobile Taylor Bryant kupio u relativno lošem stanju, doveo ih u red, preprodao, pa tim novcima financirao sljedeći automobil.

Američki odjel Volkswagena objavio je priču o Tayloru Bryantu, koji jednostavno obožava Volkswagene. Vozač iz Charlestona u Južnoj Karolini posjedovao je ukupno 42 Volkswagena, a sve je počelo davno, kad se kao dijete zaljubio u VW-ova vozila i kad je na semaforu ugledao Bubu iz 1961. godine i nagovorio vlasnika vozila da mu je proda za 500 dolara.

Bryant je i radio u Volkswagenu 12 godina kao tehničar te je bio vlasnik mnogih Golfova, Jetta, Passata, a trenutno ima Jettu iz 1999. godine, jedan novi model tog automobila i Passat karavan iz 2004. godine. Trenutno razmišlja o velikom SUV-u Atlas jer ima dvoje djece i četiri psa.

Mnoge automobile je kupio u relativno lošem stanju, doveo ih u red, preprodao, pa tim novcima financirao sljedeći automobil. Tako da u svemu tome ima i malo interesa. Supruzi je svojevremeno za petu godišnjicu braka kupio Golf kabriolet, a sinu je kupio još jednu Jettu.

  • Tagovi:

  • vw

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...