JEDAN VIDEO OTKRIVA SVE: Novak Đoković pobjesnio nakon odluke da bude diskvalificiran, pogledajte šta je napravio kad se sve završilo…

Svijet tenisa još je u šoku nakon što je Novak Đoković izbačen s US Opena.

  • Sport

  • 07. Sep. 2020  07. Sep. 2020

  • 2

U samom finišu prvog seta Đoković je, naime, bio nezadovoljan svojim potezima, a onda je ljutito udario lopticu i slučajno u vrat pogodio linijsku sutkinju.

Đoković se pokušao izviniti dok joj se ukazivala pomoć, ali je bilo jasno da mu nema spasa. Organizatori meča su brzo donijeli odluku da je Đoković diskvalifikovan zbog tog poteza.

Jasno je da on nije bio saglasan s takvom odlukom te se na njemu vidjelo koliko ga je pogodilo što je izbačen s US Opena.

Đoković se pozdravio s Carreno-Bustom, a onda je krenuo pružiti i ruku sudiji, ali se predomislio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...