NIJE NI ČUDNO ŠTO JE TARIK LJUBOMORAN: Zgodna Lejla Filipović zabistala na Instagramu na kraju ljeta, bivša misica izgleda bolje nego ikad… (FOTO)

Bivša misica uživala je nekoliko mjeseci na moru, a sada se vratila u Zagreb.

  • Estrada

  • 07. Sep. 2020  07. Sep. 2020

  • 0

Iako su se mnogi već krajem osmog mjeseca pozdravili s ljetom, Lejla Filipović ne odustaje od tipičnih ljetnih stajlinga, a fanove na Instagramu je obradovala za kraj sezone.

Nakon dugog toplog ljeta i zasluženog odmora na moru, Lejla Filipović se vratila u Zagreb te trenutno uživa u posljednjim trzajima tople sezone. Bivša misica i supruga glumca Tarika Filipovića iskoristila je sunčan dan te objavila fotografije koje su oduševile fanove na Instagramu.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...