POVODOM INFORMACIJA KAKO SRBIJANSKA POLICIJA POMAŽE MIGRANTIMA DA UĐU U BiH: Oglasila se Granična policija; Evo šta su rekli…

Uz informaciju su objavljene fotografije i video, na kojima se vide migranti kako prelaze Drinu.

  • Društvo

  • 07. Sep. 2020  07. Sep. 2020

  • 0

Povodom informacija o tome kako srbijanska policija pomaže migrantima da prijeđu granicu i uđu u BiH, razgovarali smo sa savjetnikom direktora Granične policije BiH Svevladom Hofmanom.

Je li Granična policija BIH upoznata s ovom pojavom, je li šta poduzeto kako bi se ona spriječila, bila su neka od pitanja koja smo postavili.

- Granična policija BiH ne komentariše medijske napise koji su zasnovani na informacijama tipa "rekla-kazala", kao ni video i fotouratke dvojbene vjerodostojnosti - kazao nam je Hofman.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...