SEKS-SKANDAL POTRESA BRITANSKU REPREZENTACIJU: Dvojica nogometaša prekršila izolaciju - doveli u sobu mlade manekenke!

Islandska manekenka i njezina rodica u centru su skandala s nogometašima Philom Fodenom i Masonom Greenwodom, ali djevojke kažu da nikoga nisu planirale dovesti u nevolju.

  • Sex i grad

  • 08. Sep. 2020  08. Sep. 2020

  • 0

Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20) otkrila je da je razgovarala s Greenwodom, zvijezdom Manchester Uniteda, prije nego što je on posjetio Reykjavik, ali kaže da nije znala da on igra za taj nogometni klub.

Nadia i njezina 19-godišnja rođakinja Lara Clausen završile su u hotelskoj sobi sa Manchesterovim napadačem Fodenom, a obje tvrde da za njega nisu ranije čule, piše "The Sun".

alt

U islandskim medijima pojavile su se fotografije na kojima se vide dvojica nogometaša i spomenute djevojke u hotelu, što je dovelo i do njihovog isključenja i kazne od 1.360 funti koju su morali platiti zbog kršenja pravila nametnutih zbog pandemije koronavirusa. Selektor Gareth Southgate poslao ih je natrag u Englesku zbog, kako je navedeno, kršenja pravila izolacije.

Pojavio se i videosnimak na kojem se vidi kako djevojka razgovara telefonom i dogovara se o dolasku u hotel.

Nadia tvrdi da nije odgovorna za to što je snimak njihovog Snapchat razgovora procurio u javnost, a kaže da djevojka na njoj nije ona. 

     

Islandska manekenka i njezina rođakinja u centru su skandala s nogometašima Philom Fodenom i Masonom Greenwodom, ali djevojke kažu da nikoga nisu planirale dovesti u nevolju.

Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20) otkrila je da je razgovarala s Greenwodom, zvijezdom Manchester Uniteda, prije nego što je on posjetio Reykjavik, ali kaže da nije znala da on igra za taj nogometni klub.

Nadia i njezina 19-godišnja rođakinja Lara Clausen završile su u hotelskoj sobi sa Manchesterovim napadačem Fodenom, a obje tvrde da za njega nisu ranije čule, piše "The Sun".

alt

U islandskim medijima pojavile su se fotografije na kojima se vide dvojica nogometaša i spomenute djevojke u hotelu, što je dovelo i do njihovog isključenja i kazne od 1.360 funti, koju su morali platiti zbog kršenja pravila nametnutih zbog pandemije koronavirusa. Selektor Gareth Southgate poslao ih je natrag u Englesku zbog, kako je navedeno, kršenja pravila karantina zbog koronavirusa. 

Pojavio se i videosnimak na kojem se vidi kako djevojka razgovara telefonom i dogovara se o dolasku u hotel.

image   Nadia tvrdi da nije odgovorna za to što je snimak njihovog Snapchat razgovora procurio u javnost, a kaže da djevojka na njoj nije ona. 

"Htjela sam raščistiti cijelu stvar. Nisam ništa dala medijima. Ja nisam snimila te fotografije niti video. Nisam ja razgovarala s njim na telefon, to je neko drugi. Ja nisam znala da su oni u karantinu. Oni ne zaslužuju ništa od ovoga, super su momci i odlični nogometaši. Nisam planirala da se išta od ovoga dogodi. Ponavljam, nisam ništa dala medijima i nikad to ne bih ni učinila", napisala je na Instagramu.

Priču na Instagramu je, kaže, objavila na sat vremena i podijelila je s najbližim prijateljima, ali je neko napravio screenshot.

"Da, zabrljala sam, nikad nisam rekla da nisam. Ali, branit ću se od priča koje nisu istinite", dodala je. 

alt

Obje djevojke su ranije u razgovoru za "Mail Online" ustvrdile da su igrači bili džentlmeni, ali one nisu znale da su morali biti u karantinu.

"Jako mi je žao, nisam nikoga htjela dovesti u ovakvu situaciju. Da smo to znale, ne bismo se išle naći s njima. Nismo ni znale ko je Phil. Pitala sam ga ko je on, jer me nogomet baš i ne zanima, uopće ga ne gledam. Nismo znale ni da Mason igra za Manchester United. Od tada nismo razgovarale s njima. Nismo im htjele smetati, a ni oni nisu kontaktirali nas. Dragi su momci, zbilja, zbilja dragi", rekla je Nadia.

"Svi smo bili mladi i glupi i napravili greške. Oni su bili pravi džentlmeni i dobri prema nama. Zbilja dobri momci", dodala je Lara. 

I Manchester City i United su osudili svoje zvijezde za takvo ponašanje, a o cijelom incidentu će se provesti i istraga.

Greenwood je obrisao svoj profil na Twitteru nakon što je ova priča izašla u javnost, a Foden se izvinio. 

"Želim se izviniti svojim saigračima, osoblju, fanovima, svom klubu i porodici. Mlad sam igrač i imam još mnogo toga da naučim, ali svjestan sam velike odgovornosti koju imam predstavljajući Manchester City i Englesku. Ovom prilikom sam donio lošu odluku, a moje ponašanje nije bilo u skladu s očekivanjima koja mnogi od mene imaju. Prekršio sam Covid-protokole koji su bili na snazi kako bi zaštitili mene i moje saigrače i kolege iz Engleske. Posljedica toga je da sada ne mogu s njima putovati u Dansku i to me boli. Iz ove ću greške naučiti važnu lekciju, a svom timu želim svu sreću", napisao je Foden na Twitteru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...