PROBUDIO SE TAJFUN IZ KAKNJA: Pogledajte kako je Amel Tuka osvojio treće mjesto u Ostravi, uz rekord sezone… (VIDEO)

Amel Tuka ostvario je odlično treće mjesto uz svoj najbolji rezultat sezone, 1:44,51.

  • Sport

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 0

"Konačno onaj moj pravi osjećaj u trci!!! Zato uvijek treba vjerovati u ono što radite, čak i poslije 'lošijih rezultata' ostati uspravan, jer sve se dešava s razlogom... Hvala mojoj porodici, koja uvijek vjeruje u mene, i mojim vjernim navijačima, koji mi daju dodatnu motivaciju da budem što bolji", oglasio se nakon utrke Tuka na zvaničnom Facebook profilu.

Prvo mjesto u utrci na 800 metara u Ostravi uzeo je Jake Wightman s najboljim rezultatom karijere, 1:44,18. Drugi je bio Šveđanin Andras Kramer, koji je postavio vrijeme 1:44,47.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...