ČOVIĆEVI MEDIJI SE RASKUKALI: "Matthew Palmer stigao u zgradu Predsjedništva BiH, neće se sastati ni s jednim dužnosnikom kojega su Hrvati izabrali…"

Specijalni predstavnik Sjedinjenih Američkih Država za zapadni Balkan Matthew Palmer stigao je u 9.30 sati u zgradu Predsjedništva BiH, gdje se sastao s članovima Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, Šefikom Džaferovićem te Miloradom Dodikom.

  • Mini market

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 0

Palmerova posjeta potvrda je američke podrške pozitivnim procesima u BiH, ali i na cijelom Balkanu, naročito nakon Vašingtonskog sporazuma Srbije i Kosova.

U fokusu Palmerove posjete bit će i ekonomske teme, što je potvrdio i predsjedatelj Vijeća ministara Zoran Tegeltija. Palmer će se s Tegeltijom sastati u 12 sati. Sastanku će prisustvovati i entitetski dužnosnici Fadil Novalić i Radovan Višković.

No, ne bi tu bilo ništa pretjerano zanimljivo da mostarski portal "HMS", blizak Draganu Čoviću, donosi naslov: „Matthew Palmer stigao u zgradu Predsjedništva BiH, neće se sastati ni s jednim dužnosnikom kojega su Hrvati izabrali“, te dodaje:

„Dakle, na sastanku s Palmerom neće sudjelovati niti jedan dužnosnik hrvatskog naroda u BiH, dužnosnik koji je izabran većinskom voljom hrvatskog naroda“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...