NOVI NAČIN SEKSA UŠAO U SPAVAĆE SOBE: Ekstaza je zagarantirana, treba samo…

ASMR je skraćenica od „Autonomous Sensory Meridian Response“ i opisuje, zapravo, kako raspaliti maštu ugodnim žmarcima koji se protežu od vrata niz kičmu.

  • Sex i grad

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 0

Novi trend koji se ušuljao u spavaće sobe, zapravo je prijatan osjećaj koji struji leđima i podstiče libido. Zanimljivo je da ASMR seks ne traži neke posebne položaje ili akrobatske vještine. Potrebno je samo pronaći okidač koji će nas pokrenuti. A šta tačno izaziva taj osjećaj, razlikuje se od osobe do osobe.

Za neke su to zvukovi koje neko pravi dok jede jabuku, za druge su to vlažne usne koje šapuću ili osjećaj kad ti prsti nježno klize po koži. Važno je da se stvori čulni, opuštajući osjećaj, koji će nas uljuljkati u neku vrstu transa.

Mada ASMR u početku nije bio zamišljen da bude erotski doživljaj, pruža brojne prednosti u seksualnom životu. Taj čulni doživljaj može da nas oslobodi u seksu i podstakne da se maksimalno prepustimo. Fokus na zvukove i dodire može pružiti još više povjerenja i sigurnosti pa nema razloga da se ne isproba, savjetuju seksolozi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...