"SPIDER-BOY": Sedmogodišnji dječak se bez ikakvih poteškoća penje uz zidove

Sedmogodišnjeg dječaka prozvali su Spider-Manom iz stvarnog života nakon što je snimljen kako glumi svog omiljenog Marvelovog superheroja i penje se na zid visok 10 metara.

  • Šareni svijet

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 0

Snimci iz Indije pokazuju kako se Yasharth Singh rukama i nogama bez napora i bez pomoći penje uz visoki zid u svojoj porodičnoj kući.

Učenik osnovne škole samouvjereno se popne i spusti te opet sve to ponovi.

Dječak je rekao: "Jednom sam gledao film o Spider-Manu i stvarno sam želio da se mogu penjati po zidovima baš poput njega.

Počeo sam pokušavati, ali prvi put sam pao. Nastavio sam vježbati i na kraju sam se jednog dana mogao penjati. Nazvao sam brata koji je zvao moje roditelje.

Svi su bili šokirani, ali zamolili su me da se više ne penjem, inače bih mogao pasti i povrijediti se, ali uvjerio sam ih da se mogu penjati."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...