ŠOKANTAN SNIMAK IZ ŠPANIJE: Policajac koljenom stao na vrat 14-godišnjem dječaku (VIDEO)

Španski policajac pritisnuo je koljeno na vrat četrnaestogodišnjaka da ga obuzda nakon što je mladića uhvatio bez maske na licu.

  • Svijet

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 0

Moglo bi se čuti kako jedan promatrač viče na policajca: "Nemojte ga toliko stiskati", jer je koristio kontroverzni zahvat Georgea Floyda, dok je mladić od muke vrištao na pločniku.

Još jedna žena u gomili oko policajca proglasila ga je 'zlostavljačem' dok je rukama pritiskao lice dječaka kako bi ga držao prikovanog za pod.

Incident se dogodio u utorak u sjevernom gradu Miranda de Ebro. Dogodilo se to samo nekoliko dana nakon što je snimljeno šest policajaca u Madridu kako uvode ženu u policijski automobil i udaraju je glavom od vozilo tokom hapšenja zbog nenošenja maske.

No, gradska vijećnica Mirande de Ebro, koja zapošljava policajce snimljene na mjestu incidenta, insistirala je danas da je video "izvan konteksta" i da se, zapravo, radilo o pokušaju napada na jednog od policajaca koji nije bio na snimku.

The youngster screamed in agony on the pavement as his head was pushed on to the ground

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...