PODJELE I NA ESTRADNOJ SCENI: Srpske televizije ZABRANILE pjevačicu Jadranku Barjaktarović! (VIDEO)

Čelnici Pinka, RTS-a i Happy televizije odlučili su zabraniti pjevačici Jadranki Barjaktarović da se reklamira na nacionalnim televizijama, jer je na skupu pristalica Mila Đukanovića pjevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije."

  • Estrada

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 1

Pink, Radio-televizija Srbije, Happy i Prva riješile su da više ne reklamiraju pjevačicu koja je, nastupajući na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića u Podgorici, "širila mržnju među bratskim narodima Srbije i Crne Gore", piše tabloid "Informer".

Tabliod piše da je ova Crnogorka, koja se proslavila u Srbiji, na žurci prepjevala poznate stihove kako bi podišla palom režimu. Ona je pjesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine" promijenila u: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije." Zatim je zapjevala i "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora", i stavila tačku na karijeru!

- Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću "City Records" snimila samo jednu pjesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira - poručili su iz Službe za medije "ružičaste televizije".

Jadranka je najčešće gostovala na Javnom servisu, učestvujući u njihovim prazničnim programima i specijalnim muzičkim emisijama. Sramnim gestom je i tu zatvorila vrata!

- RTS će uvijek biti kuća za umjetnike koji su svojom muzikom i svojim stavovima u javnoj sferi primjer čovjekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas dijeli. Nastup Jadranke Barjaktarović u Podgorici više je bio, kako kaže njena pjesma, njena noć, a ne njena zora - kaže urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.

Isto misli i urednik Happy televizije Milomir Marić, koji je zgrožen folkerkinim ponašanjem.

- Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji pa tek sad ne znam što bismo je zvali - ističe poznati novinar, koji, inače, redovno u svojim emisijama ugošćuje presuđene ratne zločince.

Sa Prve televizije, također, poručuju da u njihovoj programskoj shemi nema mjesta za Jadranku:

- Vrata naše kuće uvijek su otvorena za sve umjetnike koji bilo pjesmom ili riječju šalju prave poruke, prije svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest sigurno zatvara ta vrata.

Jadranka: Mnogo mi je teško

"Informer" piše da se Jadranka Barjaktarović i dalje nije izvinila Srbima, a na pitanje da li osjeća potrebu da se izvini, poslala je poruku:

 - Mnogo mi je teško ovih dana, nemam snage da progovorim. Žao mi je što se sve ovo desilo zbog jedne riječi, koja je mogla da se desi bilo kome. Nije mi bila namjera da bilo koga uvrijedim, jer nisam tako vaspitana. Ne želim ni M od marketinga na ovaj način!

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...