OVO JE NASILNIK KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO MLADIĆA U NOVOM SADU: Krije se u Crnoj Gori ili Republici Srpskoj (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosadska policija u međuvremenu je identifikovala nasilnika koji udara onesvešćenog momka, dok su pojedini beogradski mediji prenijeli da je osumnjičeni pobegao iz Srbije i da se krije u Crnoj Gori ili BiH, odnosno Republici Srpskoj. 

  • Hronika

  • 12. Sep. 2020  12. Sep. 2020

  • 3

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije  saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede.Ivan KontićIvan Kontić

"Ministarstvo je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice", stoji u saopštenju MUP-a.

Oni su pozvali građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, velika prašina u Srbiji se digla nakon objavljivanja video snimka sa sigurnosne kamere na društvenim mrežama, a potom i u medijima, na kom se vidi brutalno iživljavanje nad mladićem (28) ispred kockarnice i mijenjačnice u centru Novog Sada.

Naime, na snimku se vidi kako krupniji muškarac krvnički tuče mladića koji je bez svijesti. Neprestano ga udara pesnicama u glavu, ali i da neko pritrčava da odvoji nasilnika od žrtve. Međutim, bezuspješno. Šta više, potpuni haos nastaje tek kasnije kada napadač okreće isprebijanog muškarca na leđa i počinje da mu doslovno - lomi ruke!

Snimak je nastao 24. avgusta. Na društvenim mrežama se pojavila duža verzija zapisa još brutalnija na kom se vidi da je prebijanju prethodila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba.

Novosadska policija u međuvremenu je identifikovala nasilnika koji udara onesvešćenog momka, dok su pojedini beogradski mediji prenijeli da je osumnjičeni pobegao iz Srbije i da se krije u Crnoj Gori ili BiH, odnosno Republici Srpskoj. 

 UPOZORENJE: Ovaj video snimak sadrži uznemirujuće scene. 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...