PLJUNUTA ONA: Marija Šerifović objavila fotografiju s majkom, svi su gledali u njenu…

Marija je jako vezana za majku. Prije dvije godine Verici je dijagnosticiran rak dojke, no uspješno je uspjela pobijediti opaku bolest. Pjevačica joj je tada bila najveća podrška.

  • Estrada

  • 13. Sep. 2020  

  • 0

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović (35) nerijetko na društvenim mrežama dijeli sretne trenutke iz svog života. Danas je pratitelje na Instagramu raznježila fotografijom na kojoj je pozirala s mamom Vericom Šerifović, pjevačicom narodne muzike.

Verica je proslavila 57. rođendan, a Marija joj je tom prilikom poklonila veliki buket cvijeća.

- Majko, moja omiljena pevačice, sretan ti rođendan. Voli te tvoje divno i pametno dete - napisala je Šerifović u opisu fotografije. Njezini pratitelji u komentarima su se pridružili čestitkama.

Zajedničkom fotografijom s majkom, Šerifović je ponovno pokazala svoj novi imidž. Nakon povratka s ljetovanja promijenila je i frizuru. No, mnogim fanovima Marijina frizura se nije svidjela, a ima i onih koji su joj poručili da ide frizeru.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...