KAKVA GREŠKA: Slavni glumac slučajno objavio golišavu fotografiju, društvene mreže "gore"...

Slavni glumac Chris Evans koji u Marvelovoj franšizi 'Osvetnici' glumi Kapetana Ameriku, zažalio je zbog svoje nepažnje

  • Show

  • 13. Sep. 2020  

  • 0

Poznati američki glumac sasvim sigurno će idući puta dobro provjeriti prije nego nešto klikne na mobitelu.

Naime, Chris je sasvim slučajno podijelio svoju golišavu fotografiju na kojoj se vidjelo njegovo spolovilo te se našao na 'trendingu' na društvenim mrežama.

Naime, zvijezda "Osvetnika" je u svojoj Instagram priči objavio screenshot ekrana mobitela dok je igrao, ali sasvim je slučajno neželjeno objavio videozapise i slike, među kojima je i bila sporna fotografija.

   

Evans je brže bolje pokušao to maknuti, ali bilo je kasno - screeshotovi su preplavili društvene mreže.

Glumac Mark Ruffalo koji u "Osvetnicima" igra Hulka pokušao ga je utješiti simpatičnom porukom da se nikako ne može osramotiti obzirom na to je Trump američki predsjednik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...